QUIZ: CE FEL DE CITITOR EŞTI?

Salut! Cred că vă dați seama din titlu despre ce este postarea. Voiam de mult timp să fac asta şi am zis că de ce să nu o fac acum. Gata, nu mai pălăvrăgesc, hai să începem! V-am pregătit câteva întrebări ca să aflați ce fel de cititor sunteți!



Întrebarea 1:
Îți plac cărțile în care:
a)acțiunea se petrece rapid  sau b)acțiunea este lentă?

Întrebarea 2:
Preferi să:
a) râzi la cărți            sau
b) plângi la cărți?

Întrebarea 3:
Ce faci după ce afli că a murit un personaj?
a) îmi văd de viața mea în continuare şi nu las să ma afecteze asta       
b) sunt tristă toată ziua şi încerc să mă gândesc ce s-ar fi întâmplat daca personajul respectiv n-ar fi murit; sunt furioasă pe autor/autoare. 

Întrebarea 4:
Când citeşti: 
a) rămâi nepăsătoare pe tot parcursul cărții                             sau
b) încerci să intri în pielea personajului respectiv şi să simți ce simte şi el?

Întrebarea 5: 
Preferi: 
a) cărțile cu final fericit              sau
b) cărțile cu final trist?


Răspuns: 

Dacă ai ales numai punctul "a" atunci eşti genul de cititor care nu se implică prea mult în ceea ce citeşte. Nu eşti afectat de ce se petrece în carte şi poți trece mai departe de la o carte la alta cu mare uşurință. Nu contează ce gen de cărți citeşti, niciuna nu te va afecta în niciun mod.

Dacă ai ales numai punctul "b" atunci eşti genul de cititor care se implică în tot ce citeşte. Îți oferi sufletul pe tavă cărților şi le laşi să te controleze *nu în sensul rău*. Îți ia ceva timp să te desprinzi de o carte şi de multe ori ele te marchează şi îți rămân întipărite în minte. Nu contează ce gen de cărți citeşti, mereu te vei implica în ele.

Dacă ai ales şi punctul "a" şi punctul "b" atunci eşti genul de cititor care nu se lasă afectat de majoritatea cărților, dar care are nişte titluri de cărți la care ține foarte mult şi care i-au rămas în minte. Eşti pretențios cu cărțile. Citeşti numai ce te atrage, iar dacă acea carte este pe placul tău îi rezervi un loc în inima ta.

                              ***

Cam atât şi cu quiz-ul ăsta! Mi-a luat ceva timp să mă gândesc la intrebări şi la răspunsuri, dar cred că până la urmă a ieşit ceva bun!😂
Sper că v-a plăcut şi nu uitați să lăsați un comentariu cu ce v-a ieşit şi dacă mai vreți quiz-uri!💕

-Iulia

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare