TOP 5 CĂRȚI CARE M-AU ÎNVĂȚAT O LECȚIE

După cum bine ştiți, dacă îmi urmăriți pagina de facebook (iar dacă nu, ce mai aşteptați? Uitați un link: https://m.facebook.com/booksandme20/?ref=m_notif&notif_t=feedback_reaction_generic) nu am mai avut inspirație în perioada asta. Am avut teze peste teze, teste peste teste şi ascultări peste ascultări *ca să nu mai spun de teme*. Mda, ştiți şi voi cum e.. *sper*
So, am zis să fac astăzi un top, pentru că a trecut ceva timp de când nu am mai făcut unul şi pentru că de ce nu?
Enjoyy!





1. "Toate acele locuri minunate" de Jennifer Niven

"Toate acele locuri minunate" m-a învățat că viața merită trăită şi că nu trebuie să te sinucizi dacă dai de greu, pentru că după furtună iese soarele. Dacă acum treci printr-o perioadă grea nu înseamnă că aşa va fi toată viața ta. Poate peste 2 zile vei întâlni o persoana care te va scoate din "cochilia" ta şi îți va readuce zâmbetul pe buze!





2. "Belzhar" de Meg Wolitzer

Cartea aceasta m-a învățat că nu merită să îți trăieşti viața cu tristețe doar pentru că o persoana pe care ai iubit-o te-a părăsit. În orice zi din viața ta se poate întâmpla ceva deosebit şi poți întâlni o altă persoană care va ține mai mult la tine şi care va umple golul lăsat de persoana precedentă.





3. "Magonia" de Maria Dahvana Headley

Ohh. "Magonia" mi-a arătat că orice este posibil în lumea asta şi că trebuie să ai mare încredere în ceea ce simți, pentru că acel lucru ar putea fi adevărat sau s-ar putea adeveri la un moment dat. *dacă nu pe pământ, atunci în cer =))*






4. "Dacă aş rămâne" de Gayle Forman

Minunăția asta de carte m-a învățat că nu trebuie să renunți niciodată, indiferent de cât de grea este situația prin care treci. Trebuie să rămâi şi să înfrunți toate lucrurile urâte din viața asta, pentru că, cine ştie, poate la final va veni soarele şi pe strada ta!






5. "De 19 ori Katherine" de John Green

"De 19 ori Katherine" m-a învățat că nu trebuie să îți planifici viața pentru că nu ştii niciodată ce se va întâmpla. Dacă îți planifici toate mişcarile pe care le vei face, atunci nu va mai exista nimic de care să te bucuri. Viața, la fel ca un râu, trebuie să-şi urmeze cursul, iar dacă tu nu o laşi, atunci nu vei mai avea nimic care să te facă fericit, pentru că viața e plină de surprize, e inevitabil, n-ai ce să-i faci, dar surprizele alea nu strică câteodată!




Cam atât am avut de spus. Voi aveți cărți care v-au învățat o lecție? Daca da, vă aştept cu un comentariu. Vă iubeesc!💕


-Iulia

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare